EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1 3

Давній партнер Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького компанія PURINA PRO PLAN діяльно підтримала рішення очільника Університету – прихистити та подбати про кішку, привезену зі зони бойових дій.

Як відомо, тварини не менше ніж люди потерпають від війни, і ті, котрих вдалося врятувати, потребують особливої опіки та любові, аби навчитися жити в нових реаліях, зуміти подолати страхи, відновитися після отриманих стресів.

Киця Ксенька у свого нового власника – виконувача обов’язків ректора Університету Івана Парубчака – має належний догляд, турботу і, що найголовніше, – любов та увагу.

 

Фото 2 4

Окрім дбайливого ставлення до тваринки, важливим є правильно підібраний раціон для неї. Це питання допомогла вирішити компанія PURINA PRO PLAN, яка понад 90 років спеціалізується на розробці та виготовленні кормів для домашніх тварин. Киця Ксенька отримала від компанії PURINA PRO PLAN набір сухих та вологих кормів на рік утримання – корм для кошенят, пробіотики, корм для дорослої кішки. Менеджер ветеринарного каналу у Західному регіоні компанії PURINA PRO PLAN Анна Матвійко проконсультувала очільника Університету стосовно особливостей харчування тваринки у різні періоди її розвитку, дала деякі рекомендації щодо догляду за кицею.

Також серед подарунків компанії PURINA PRO PLAN є переноска для тваринки, теплий пледик, іграшка, мисочка і дряпалка з логотипами компанії, які киця відразу ж облюбувала.

Фото 3 2

Під час зустрічі з менеджером ветеринарного каналу у Західному регіоні компанії PURINA PRO PLAN Анною Матвійко Іван Парубчак зазначив, що «кожен із нас може стати благодійником для знедолених тваринок, які живуть у притулках, перебувають у зооволонтерів чи у центрах перетримки. Коли ви берете тваринку на руки, вона відчуває ваше серцебиття, саме в цей момент зароджується її довіра до вас. То як можна не забрати її з притулку? Тож, заохочую проявляти ініціативу й ставати опікунами котиків чи песиків, які потребують нашого тепла і турботи».

Фото 4 1

Присутні на зустрічі виконувач обов’язків декана факультету ветеринарної медицини Тарас Пундяк та заступник декана факультету ветеринарної медицини й очільник Навчально-виробничого центру клінічної ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Ігор Максимович поділилися своїм досвідом догляду та адаптації до життя в родині собак із притулків. Як зазначив Ігор Максимович: «Тварини, які зазнали випробувань війною чи людською жорстокістю, дають нам можливість проявити гуманізм і змінити їхнє життя на краще та й нам самим стати кращими. Ці шанси обов’язково треба використовувати й робити світ довкола добрішим».

Під час спілкування про знедолених котиків та песиків і їхні потреби виникла ідея створення центру перетримки тварин в Університеті, яку сподіваємося успішно втілити найближчим часом.

Фото 5 1

На завершення зустрічі очільник Університету Іван Парубчак висловив вдячність компанії PURINA PRO PLAN за тривалу співпрацю й підтримку наших освітніх і благодійних ініціатив та висловив надію на реалізацію цікавих і потрібних проєктів у майбутньому.

Прессужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru