EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Куратори

11 вересня 2024 року відбувся семінар кураторів академічних груп Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Керівник Відділу соціально-культурного розвитку Університету Тетяна Купчак звернула увагу на наказ МОН України від 06.06.2022 року № 527, яким затверджено Концепцію національно-патріотичного виховання в системі освіти України до 2025 року. Серед основних складових національно-патріотичного виховання в Концепції виокремлені громадянсько-патріотичне, духовно-моральне, військово-патріотичне та екологічне виховання. Також у Концепції акцентовано увагу на повсякденній психологічній допомозі та емоційній підтримці учасників освітнього процесу; запобіганню домашньому насильству; запобіганню та протидії торгівлі людьми; профілактиці шкідливих звичок та девіантної поведінки, гендерній політиці та протидії булінгу.

 

Кураторам академічних груп представили критерії оцінювання діяльності кураторів, які впроваджують в Університеті з 1 вересня 2024 року Наказом ректора від 26 серпня 2024 року № 145. Метою впровадження критеріїв є підвищення ефективності діяльності кураторів академічних груп ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького та відзначення кращих.

На семінарі обговорили план позанавчальної роботи Університету на 2024–2025 навчальний рік. Зокрема, зосередилися на діяльності студентського академічного душпастирства та роботі психолога. Пані Тетяна розповіла про «Ярмарок інтересів» для студентів 1-го курсу, який проводять з метою презентації першокурсникам усіх видів творчої і громадської позанавчальної роботи в Університеті.

Допис підготувала Тетяна КУПЧАК, керівник Відділу соціально-культурного розвитку Університету

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru