EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1 6

Днями виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак зустрівся зі студентами-переможцями конкурсу на кращий проєкт «Молофактури» для ініціативної молоді, яка прагне започаткувати власну справу на базі закладу освіти. Ці проєкти реалізуються за участю Львівського комунального підприємства «Твори», Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.

Фото 2 9

Вікторія Майстренко та Костянтин Козуб, здобувачі четвертого курсу факультету ветеринарної медицини, і Вікторія Бонтковська, здобувачка другого курсу біолого-технологічного факультету, враховуючи фахові рекомендації керівника відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богдана Галуха й очільника Навчально-виробничого центру клінічної ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Ігоря Максимовича, згенерували цікаву ідею для проєкту, а досвідчені наставники, зокрема декан факультету економіки та менеджменту Олег Гримак і фахівець міжнародного відділу Лілія Лисих, консультували, сприяли та всіляко допомагали її реалізувати.

 

Під час зустрічі з очільником Університету здобувачі розповіли про свій досвід участі у конкурсі. Студенти зазначили, що їхній проєкт дещо змінив свій напрям. Оцінюючи потреби споживачів, конкурентоспроможність ринку продукції харчування для тварин, вони вирішили презентувати екологічну продукцію – «Ласощі для тварин». Корисні смаколики для чотирилапих студенти вже спробували виготовляти самотужки і це їм вдалося (для цього використовували різні види м’яса та овочі). Охоче цими смаколиками поласувала кішка-улюблениця Івана Орестовича – Ксеня.

Фото 3 7

Упродовж літа у межах проєкту «Молофактури» студенти пройшли навчання з кваліфікованими тренерами під керівництвом Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради та отримали знання, як перетворити свою ідею у бізнес-стратегію, підготували фінансовий та маркетинговий плани, сформували власну команду та презентували розроблений проєкт для бізнес-партнерів, з яким здобули перемогу.

Присутній на зустрічі виконувач обов’язків декана факультету ветеринарної медицини Тарас Пундяк подякував Вікторії Майстренко, Костянтинові Козубу та Вікторії Бонтковській за ініціативність та наполегливість у втіленні своїх задумів.

Очільник Університету Іван Парубчак привітав переможців, побажав розвиватися, поглиблювати знання та вдосконалювати навики і використовувати усі можливості, які дає життя.

Фото 4 6

Натомість здобувачі висловили вдячність Іванові Орестовичу, деканові факультету економіки та менеджменту Олегові Гримаку, керівнику відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богданові Галуху, керівникові Навчально-виробничого центру клінічної ветеринарної медицини ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького Ігореві Максимовичу і фахівцеві міжнародного відділу Лілії Лисих за моральну підтримку, професійний супровід, консультації та взаємодію у процесі підготовки проєкту.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru