EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1 5

«Паста-кафе» гостинно прийняло перших відвідувачів. Оновлений та осучаснений університетський заклад громадського харчування порадував своїх поважних гостей великим вибором смачних та корисних страв.

 

Фото 2 8

Очільник Університету, професор Іван Парубчак разом із керівником «Паста-кафе» Михайлом Навроцьким висловили сподівання на те, що цей заклад громадського харчування стане улюбленим для здобувачів та працівників Університету і загалом гармонійно доповнить інфраструктуру університетського містечка. Керівник «Паста-кафе» поділився своєю концепцією щодо організації закладу харчування студентської молоді у нашому Університеті та інших університетах нашого міста. Він зазначив, що для нього та усього колективу закладу важливо, аби відвідувачі мали змогу харчуватися корисною та натуральною їжею, яка не завдає шкоди здоров’ю, як, наприклад, фаст-фуд.

Фото 3 6

Асортимент страв у меню розроблено так, щоб задовольнити навіть найвибагливіших відвідувачів, оскільки тут є наїдки на різні смаки і вподобання. Також тут можна замовити їжу зі собою, тобто, коли нема змоги готувати самому – «Паста-кафе» допоможе вирішити цю проблему. Окрім того, що у закладі смачно та ситно годують, тут студенти і працівники Університету матимуть умови спілкуватися у затишній атмосфері, чи навіть працювати, адже є доступ до Wi-Fi.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru