EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1 7

25 вересня 2024 року відбулося засідання Вченої ради Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Вже традиційно колегіальний орган Університету розпочинає свою роботу із вшанування полеглих у війні захисників хвилиною мовчання.

Відповідно до затвердженого порядку денного Вчена рада заслухала першого проректора, доцента Ігоря Турка, який доповів про внесення змін та доповнень до Порядку призначення і виплати стипендій здобувачам вищої освіти. Проректор також ознайомив присутніх із підсумками засідання стипендіальної комісії Університету. Члени Вченої ради одноголосно проголосували за внесення запропонованих змін та доповнень.

 

Фото 2 10

Вчений секретар, доцент Ірина Сливка доповіла про присвоєння вченого звання доцента Волошину Ростиславу Веніаміновичу та Гуртовій Тетяні Валентинівні. Із присутніх членів Вченої ради створено лічильні комісії та проведено голосування. Після підрахунку голосів та озвучення результатів таємного голосування члени Вченої ради проголосували за присвоєння вченого звання доцента названим вище працівникам.

Фото 3 8

Виконувач обов’язків проректора з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк як голова науково-методичної ради ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького представив звіт цього колегіального органу за 2023–2024 навчальний рік. Заслухавши вичерпну доповідь Ігоря Двилюка, Вчена рада ухвалила рішення затвердити Звіт голови науково-методичної ради Університету.

Фото 4 5

У наступному питанні порядку денного доцент Ігор Двилюк окреслив основні напрями запланованої роботи навчально-методичної ради ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького на 2024–2025 навчальний рік. Зважаючи на конкретний та структурований виклад плану роботи навчально-методичної ради Університету, члени Вченої ради його одностайно підтримали.

У різному керівник Відділу соціально-культурного розвитку Університету Тетяна Купчак виступила стосовно відзначення Дня захисників і захисниць України. Професор Олеся Смолінська від імені родини професора Йосипа Миколайовича Берка висловила вдячність колегам за засвідчену повагу та вшанування його пам’яті.

Фото 5 2

Очільник Університету нагадав членам Вченої ради про наближення вагомої для нашого закладу освіти ювілейної дати – 240-річчя викладання ветеринарної медицини у Львові, й закликав активно долучатися до запланованих з цієї нагоди заходів. Також довів до відома присутніх, що з-поміж численних закладів вищої освіти нашої держави Міністерство освіти і науки України обрало наш Університет для проведення урочистого закриття ХІХ літньої Універсіади України, яке відбудеться 3–4 жовтня 2024 року. Це велика честь для усієї університетської спільноти та напередодні відзначення 240-річного ювілею така масштабна спортивна подія доповнить і збагатить історію нашої Alma mater.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru