EN   UA

 Logotup kafedry

КАФЕДРА БІОЛОГІЧНОЇ ТА ЗАГАЛЬНОЇ ХІМІЇ

Завідувач кафедри доктор біологічних наук, професор

Грабовський Степан Стефанович

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

«Краще один раз побачити, ніж 100 разів почути»- саме таким девізом керувалися учні 10-А класу ліцею «Львівський» і в супроводі доцента Мотько Н. Р. навідались в один з найстаріших вузів Європи Львівський національний університет ветеринарної медицини і біотехнологій імені С. З. Гжицького.

підк1

 

Музей підків, кабінет-музей видатного С.З. Гжицького та фільм про академіка повертали учнів в історичні миті.

лід

лабор

лаб

днк

На кафедрі біологічної та загальної хімії зацікавили сучасними методами наукових досліджень. В лабораторії кафедри біотехнології та радіології учні ознайомились з особливостями лабораторії та побачили, як насправді виглядає ДНК різних продуктів (наприклад банана). На кафедрі технології молока і молочної продукції була можливість долучитися до досліджень густини та кислотності молока та інші цікавинки.

гал

Керівник відділу по працевлаштуванню, доцент кафедри технології мяса, м’ясної та олійно-жирової продукції ознайомив учнів з майбутніми можливими професіями після закінчення нашого вузу.

дек

Декан факультету харчових технологій та біотехнології Коваль Галина Михайлівна розповіла майбутнім абітурієнтам про спеціальності нашого факультету.

Щиро дякуємо Грабовському С.С., Федцю О.М., Коваль Г.М., Мисків А.Р., Шемедюк Н.П., Михайлицька О.Р., Цісарик О. Й., Галух Б.І. за увагу і масу цікавої інформації.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru