EN   UA

 Logotup kafedry

КАФЕДРА БІОЛОГІЧНОЇ ТА ЗАГАЛЬНОЇ ХІМІЇ

Завідувач кафедри доктор біологічних наук, професор

Грабовський Степан Стефанович

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Вже за традицією, яка є у нас на кафедрі біологічної та загальної хімії, кожного року 14 січня збираються колеги, щоб відсвяткувати День кафедри. Цю дату вибрано невипадково. Адже 14 січня 1900 року був День народження Степана Зеноновича Ґжицького.
Цьогоріч зустрілися співробітники, які пліч-о-пліч працювали в одному колективі зі Степаном Зеноновичем. На святкування прибули: Андрій Ярославович Красневич, Михайло Петрович Чепига, Євген Мирославович Макух та Іван Несторович Вовк, який недавно відзначив своє 90-річчя.

MyCollages 16
Учасники зустрічі відвідали Личаківське кладовище, де поховані Степан, Володимир та Наталя Ґжицькі.

У дружньому колі гості разом із колегами, які і зараз працюють на кафедрі, спілкувалися, обмінювалися спогадами, а Степан Грабовський та Євген Верес ділилися здобутками кафедри. Олег Федець розповів про своє наукове стажування на кафедрі біохімії та молекулярної біології Вроцлавського природничого університету (Республіка Польща). У споминах колишніх працівників і досі залишаються окремі епізоди з життя кафедри у час, коли завідувачем був Степан Зенонович, а також колеги, яких уже немає з нами.

20240114 152559


У кабінеті-музеї учасники зустрічі з неймовірними враженнями та хорошим настоєм зробили спільне фото на згадку.


Допис підготував Степан Грабовський, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru