EN   UA

BTF thumb

ФАКУЛЬТЕТ БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ 

Декан, доцент, кандидат сільськогосподарських наук  Бойко Андрій Олександрович

Заступники декана:
доцент, кандидат ветеринарних наук Крушельницька Олена Всеволодівна
доцент, кандидат сільськогосподарських наук Барило Богдан Степанович

 

fb      іnstagram     telegramm   youtube    e mail

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01

17-18 листопада на біолого-технологічному факультеті відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція присвячена 70-річчю з Дня народження професора, доктора сільськогосподарських наук, заслуженого працівника сільського господарства України, багаторічного декана біолого-технологічного факультету та завідувача кафедри генетики і розведення тварин Зеновія Євгеновича Щербатого.

На конференції працювали секції: "Генетики, розведення і селекції тварин", "Технології виробництва і переробки продукції тваринництва", "Годівлі тварин і технології кормів", "Водних біоресурсів та аквакультури".

 

До роботи конференції доєднались вчені, професори, доценти з різних закладів вищої освіти і наукових установ України, які активно обговорювали сучасні проблеми підвищення якості, безпеки, виробництва та переробки сільськогосподарської продукції тваринництва.
Також ділились чудовими спогадами про наставника, вченого, педагога, друга – Зеновія Євгеновича Щербатого.

Модератори секцій відзначили цікаві доповіді про селекційні процеси, молочну продуктивність корів у популяціях чорно-рябої худоби; вплив гетерозису на воскову продуктивність бджіл; продуктивність курчат-бройлерів; ефективність використання ферментних препаратів у годівлі тварин і птиці; стан кролівництва і рибництва у західному регіоні.
Участь у конференції відзначена сертифікатами.

02

03

04

05

06

07

08

09

10

Щиро дякуємо усім учасникам конференції та бажаємо Вам творчих ідей для наукового пошуку, реалізації задумів та планів, енергії, здоров’я, оптимізму, нових наукових звершень! Миру та Перемоги!

Оргкомітет конференції.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru