Навчання в межах академічної мобільності
- Деталі
-
Опубліковано: 01 квітня 2024
-
Перегляди: 410
Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького факультету харчових технологій та біотехнології, спеціальності 181 “Харчові технології” ОПП “Технології зберігання, консервування і переробки м’яса” та “Технології зберігання, консервування і переробки молока” в межах академічної мобільності взяли участь у вивченні дисципліни “Інжиніринг підприємств харчової промисловості”.
У плідній дискусії спільно зі здобувачами Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя – факультету інженерії машин, споруд та технологій ТНТУ, кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ, опанували знання з удосконалення побудови технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень на харчових підприємствах та роботу з вирішення задач проєктування підприємств харчової промисловості. Об’єкт інжинірингу – унікальний об’єкт.
Щиро дякую ЗСУ за можливість навчати талановиту молодь.
З вірою у перемогу, ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
Допис підготувала Анастасія ЛЯЛИК, кандидат технічних наук, Тернопільський ТНТУ імені Івана Пулюя