EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 05 26 18 34 35 873

Важливою складовою якісної реалізації освітньої програми є врахування думки стейкхолдерів. 24 травня 2024 року відбулася робоча зустріч викладачів кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, кафедри технології молока і молочних продуктів та кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я зі стейкхолдером Володимиром Халаком, який є одним із керуючих фірми ПрАТ “Львівський холодокомбінат” ТМ “Лімо”.

На зустрічі обговорили необхідні якості для фахівця за спеціальністю 181 “Харчові технології” другого (магістерського) рівня підготовки за ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” та “Технології зберігання, консервування та переробки молока”. Володимир Халак надав цінні рекомендації щодо удосконалення практичної підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”.

Зустріч організовано з метою перегляду й оновлення освітніх програм. Учасники активно та плідно попрацювали над їх оновленням, обговорили зміни до змістовного наповнення згідно з новими реаліями та регіональними потребами.

Володимир Халак відповів на запитання щодо старту кар’єри в компанії, умов праці, розвитку компанії, соціального захисту співробітників тощо

Допис підготував Богдан ГАЛУХ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru