EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

19 червня 2024 року відбулася зустріч очільника Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака з Головою правління Приватного акціонерного товариства «Львівський холодокомбінат» Володимиром Халакою та директором з персоналу цього підприємства Любомиром Катюбіним.

1

У присутності декана факультету харчових технологій та біотехнології, доцента Галини Коваль, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів, професора Орисі Цісарик, завідувача кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцента Уляни Драчук, завідувача кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я, доцента Богдана Семеніва і керівника відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом, доцента Богдана Галуха керівники Університету та Приватного акціонерного товариства «Львівський холодокомбінат» обговорили перспективи подальшого партнерства й закріпили заплановане підписанням Договору про співпрацю.

1

Відповідно до умов договору діяльність сторін буде зосереджена у напрямі наукової, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних послуг, взаємного обміну досвідом і підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти з метою підвищення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування на виробництві.

1

Також умовами договору передбачено взаємну участь у формуванні освітніх програм, програм практик, тем та спільної участі у виконанні кваліфікаційних робіт, долучення до процесу створення чи оновлення освітніх програм з відповідної спеціальності, організація стажувань і практик для здобувачів та викладачів Університету на базі Приватного акціонерного товариства «Львівський холодокомбінат» і відповідно можливості працевлаштування для випускників.

1

Окрім того, обумовлено спільне формування основних засобів мотивації та заохочення навчальної та спортивної діяльності здобувачів вищої освіти з метою виховати різносторонньо розвинутих особистостей, конкурентоздатних фахівців на рику праці.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru