EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У понеділок, 28 жовтня 2024 р. о 18 год. 00 хв. на платформі ZOOM у вигляді відеоконференції відбудеться відкрита зустріч усіх зацікавлених учасників освітнього процесу з членами експертної групи в рамках проведення акредитаційної експертизи освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» і «Технології зберігання, консервування та переробки молока» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 Харчові технології.

Запрошуємо на зустріч усіх зацікавлених учасників освітнього процесу!
ID 6655, 4261 Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» і «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

Час: 28 жовтня 2024 р. 18:00 – 18:30
Підключитись до конференції: https://knute-edu-ua.zoom.us/j/89472119364?pwd=UXNMQnQvSEpLMk45Rld5UlZoSms1UT09
Ідентифікатор конференції: 894 7211 9364
Пароль: 2020

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru