EN   UK

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

В.о. декана, кандидат ветеринарних наук, доцент  Коваль Галина Михалівна 
Заступники декана:
кандидат технічних наук, доцент Білик Оксана Ярославівна
кандидат технічних наук, доцент Ромашко Ірина Сергіївна

 

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

15 березня 2019 року студенти, що навчаються за спеціальністю харчові технології ступеня бакалавр 4 курсу факультету харчових технологій та біотехнології Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького під керівництвом завідувача кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Драчук У.Р. та викладачів цієї ж кафедри відвідали гіпермаркет Ашан.

Історія створення гіпермаркету «Ашан» бере свій початок 6 липня 1961 року, коли на території колишнього заводу в місті Рубе (північ Франції) Жерар Мюльє вирішив відкрити магазин. Мюльє вибрав безпрограшну стратегію для своїх магазинів, яка існує і по сьогоднішній день: постійний розвиток; прагнення догодити клієнту; продаж максимально можливої кількості якісних товарів за прийнятними для покупця цінами та в найкоротший термін.

Студенти були вражені, що керівництво та працівники гіпермаркету «Ашан» постійно піклуються про якість товару, застосовуючи у своїй роботі принципи НАССР. Стурбованість щодо безпечності і якості харчових продуктів відчувається значною мірою в усьому світі. Це – пріоритетні проблеми для урядів, виробників харчових продуктів, представників промисловості, торгівлі та споживачів. Саме НАССР є системою оцінювання та контролю небезпечних чинників продовольчої сировини, технологічних процесів і готової продукції, яка забезпечує високу якість та безпечність харчових продуктів. Важливим в цій системі є те, що у разі застосування принципів НАССР значною мірою знижується рівні ризиків виникнення небезпек для життя і здоров’я споживачів харчової продукції.

Продукція, що не відповідає вимогам якості з тих чи інших причин відправляється на списання. Потім її або продають на корм тваринам, або знищують в біокомпакторах, які розташовані у самому гіпермаркеті.

Щира подяка за сприяння: лікарю ветеринарно-санітарної експертизи гіпермаркету Ашан Чайці І., асистенту дирекції гіпермаркету Ашан Савіцькій А., в.о. декана ФХТБ Коваль Г.М.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru