EN   UA

logokafadara

 

 

КАФЕДРА ТУРИЗМУ

В. о. завідувача кафедри, кандидат економічних наук, доцент Кушнір Леся Павлівна

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 8746

У межах академічної співпраці між ЗВО відбулося спільне обговорення ОПП «Туризм і рекреація». До ВНУ імені Лесі Українки з робочим візитом завітали колеги з Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького – декан факультету економіки та менеджменту, кандидат економічних наук, доцент Олег Гримак і завідувачка кафедри історії, економічної теорії та туризму Олеся Кушнір.

 

В обговоренні взяли участь: Леонід Ільїн, завідувач кафедри туризму та готельного господарства, доктор географічних наук, професор, гарант ОПП «Туризм і рекреація»; Тетяна Лисюк, кандидат педагогічних наук, доцент; Інна Тищук, кандидат економічних наук, доцент; кандидати географічних наук, доценти Ольга Ільїна, Оксана Терещук, Ірина Єрко, Тарас Безсмертнюк.

Під час заходу увагу було закцентовано на Постанові КМУ від 16.12.2022 р. № 1392 «Про внесення змін до переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти», й особливостях програм, освітніх компонентах і програмних результатах навчання, практичній підготовці тощо. Активну участь в обговоренні взяли студенти.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru