EN   UA

logokafadara

 

 

КАФЕДРА ТУРИЗМУ

В. о. завідувача кафедри, кандидат економічних наук, доцент Кушнір Леся Павлівна

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Неформальна освіта – освіта, яка інституціоналізована, цілеспрямована, спланована особою або організацією, що забезпечує надання освітніх послуг. Неформальна освіта – це нові додаткові можливості. Можливості отримати нові зання та навички для саморозвитку, самореалізації; мотивацію та натхнення.

Студенти 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» Тетяна Панчук, Андрій Николів, Олена Петрина, Роксолана Бичук, Соломія Ворожбит, Максим Валько, Ярослав Щепанський з 1 березня по 27 березня 2024 року успішно завершили освітній онлайн-курс «Безбар̕єрність у галузі гостинності». Курс створено з ініціативи Мінцифри та управління туризму і курортів Львівської облдержадміністрації для платформи Дія.Освіта.
Під час навчання здобувачі набули знання щодо актуальності та значення розвитку інклюзивної гостинності. Актуальність доступного туризму у світі пов’язана із поширенням тенденції старіння населення, а в Україні вона підсилюється збільшенням кількості осіб з потребами у доступності та безпеці в архітектурі, транспорті та фізичному середовищі, що стало наслідком військової агресії з боку росії. Неформальне навчання допомогло здобувачам вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» дізнатись, як зробити туристичні локації доступними для людей з особливими потребами, про варіанти інклюзивного дозвілля, архітектурну доступність у готелях та інших закладах, правильну комунікацію та взаємодію з людьми, що мають певні порушення, як проводити екскурсії для туристів із посттравматичним стресовим розладом, а також довідалися про те, що адаптація туристичних обʼєктів під інклюзивні стандарти додає бізнесу репутаційних та матеріальних зисків.

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Студенти 1 курсу спеціальності 242 «Туризм» Роман Марців, Юрій Сподарик, Роман Давидюк, Еріка Мазуренко з 21 лютого по 19 березня 2024 року успішно завершили освітній онлайн-курс «Брендінг міст і територій», представлений на ВУМ online-платформі громадянської освіти, яка створює онлайн-курси для розвитку українського суспільства.
Здобувачі вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» дізналися, що є брендом міста, чим він відрізняється від бренду товару, чому так багато неуспішних проєктів у цій галузі, і що потрібно робити, щоб власний проєкт з брендингу міст і території став успішним. Отже, неформальне навчання за програмою «Туризм» допомогло здобувачам вищої освіти набути нових комптентностей та збагатити навчальний процес.

Допис підготувала Тетяна КАЛАЙТАН, доцент кафедри туризму

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru