EN   UA

logokafadara

 

 

КАФЕДРА ТУРИЗМУ

В. о. завідувача кафедри, кандидат економічних наук, доцент Кушнір Леся Павлівна

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Здобувачі 4 курсу спеціальності 242 «Туризм» та викладачі кафедри туризму Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Леся Кушнір, Мар’яна Багрій, Оксана Терлецька 26–29 квітня 2024 року провели виїзні інтегровані навчально-екскурсійні заняття відповідно до програм навчальних дисциплін: «Туристично-краєзнавча діяльність», «Організація туристичних подорожей», «Організація екскурсійної діяльності», «Рекреаційне природокористування» з метою вдосконалення теоретично-практичної складової освітнього процесу.

1

Туристичний маршрут пролягав через Будапешт та Відень.
Навчально-екскурсійні заняття розпочалися зі столиці Угорщини.
Першого ж дня нашої подорожі ми потрапили у вечірній Будапешт, де є найкрасивіші підсвітки та ілюмінація у Європі, один із найбільших парламентів та грандіозні мости у самому центрі міста.
Відень – це місто з багатою історією та культурним духом. Він відомий своїми прекрасними архітектурними пам’ятками, величними музеями, оперними театрами та вишуканими кав’ярнями. Крім того, Відень славиться своєю музикою, особливо класичною, завдяки видатним композиторам, таким як Моцарт, Бетховен і Штраус.

1

Неймовірний день у Відні! Ми відвідали палац Бельведер – це місце, де історія зустрічається з мистецтвом. Побачили знаменитий «Поцілунок» Густава Клімта та інші шедеври. Сади навколо палацу просто чарівні, а краєвиди міста з терас надихають. Вражені архітектурою, мистецтвом і красою.

Допис підготувала Мар’яна БАГРІЙ, доцент кафедри туризму

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru