EN   UA

logokafadara

 

 

КАФЕДРА ТУРИЗМУ

В. о. завідувача кафедри, кандидат економічних наук, доцент Кушнір Леся Павлівна

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 06 24 16 54 03 129

13, 14 та 17 червня 2024 року на кафедрі туризму відбулися успішні складання атестаційного екзамену та захисти кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм».

Захист кваліфікаційних робіт з туризму є важливим етапом у підготовці майбутніх фахівців цієї галузі. Студенти мають можливість представити свої наукові дослідження, ідеї та досягнення перед комісією та продемонструвати свою компетентність і готовність до професійної діяльності.

Комісія у складі: професора кафедри туризму Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського ‒ Тетяни Божук (голова комісії), доцента, виконувача обов’язків завідувача кафедри туризму ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького Лесі Кушнір (заступник голови комісії), доцентів кафедри туризму ЛНУВМБ ім. С. З.  Ґжицького Оксани Терлецької, Мар’яни Багрій та Ірини Урбан (секретар комісії)

 

MyCollages

MyCollages 1

MyCollages 2

Наші студенти представили свої дослідження, що стосуються актуальних питань туристичної галузі, таких як: розвиток екотуризму в Україні, інноваційні технології в туристичному бізнесі, природні та історико-культурні ресурси різних регіонів України, стратегії маркетингу туристичних послуг та інші.

Захист робіт пройшов у дружній атмосфері, де студенти отримали конструктивні коментарі та поради від голови та членів комісії.

Щиро вітаємо наших здобувачів із успішним захистом! Бажаємо їм подальших успіхів у професійній діяльності та нових досягнень у сфері туризму. Віримо, що отримані знання та досвід стануть міцною основою для їх майбутньої кар’єри!

Допис підготували Леся КУШНІР і Оксана ТЕРЛЕЦЬКА, доценти кафедри туризму

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru