EN   UA

46

КАФЕДРА ІСТОРІЇ УКРАЇНИ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ТЕОРІЇ

В. о. завідувача кафедри, кандидат історичних наук, доцент Войтович Надія Миколаївна

 

e-mail кафедри: historyecoter@lvet.edu.ua

history_econtheory_lvet@ukr.net

inst   facebook

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

23 жовтня 2024 року на кафедрі історії України та економічної теорії відбувся ІІ щорічний студентський науковий стіл «Актуальні проблеми економіки України у воєнний час». З вітальним словом виступили в. о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак і декан факультету економіки та менеджменту доцент Олег Гримак. Відповідальним за організацію заходу був доцент кафедри історії України та економічної теорії Богдан Бричка, а модератором заходу виступила доцент цієї ж кафедри Тетяна Небоженко.

2 1

3

4 1

У круглому столі взяли участь студенти 1 та 2 курсів факультету економіки та менеджменту нашого Університету і студенти 4 курсу економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка. Основну увагу доповідачі акцентували на проблемах розвитку бізнесу в умовах воєнного часу, впливу війни на ключові сектори економіки, подальших перспективах розвитку економіки та бізнесу із впровадженням цифрових технологій. У ході дискусій було запропоновано низку заходів для оптимізації швидкого відновлення економіки України та її інфраструктури.

Щиро вдячні всім учасникам круглого столу та сподіваємося, що участь у ньому стане першим кроком у їхній подальшій науковій діяльності.

Допис підготувала Галина БРИЧКА, доцент кафедри історії України та економічної теорії

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru