EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

День соборності України 

22 січня 2022 року в Україні будуть відзначати одне зі знакових свят українського державотворення, роль якого в історії країни важко переоцінити − День соборності України.

Фото 1

22 січня 1919 році, було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. «Однині на всіх землях України, розділених віками – Галичині, Буковині, Закарпатській Русі і Наддніпрянській Україні – буде одна, велика Україна. Мрії, для яких найкращі сини України жили і вмирали, стали дійсністю. Однині повіки буде одна, самостійна Українська Народна Республіка»,- утверджувалося у тексті Акту Соборності .

22 січня також прийнято згадувати і іншу подію, що відбулася в 1918 році – прийняття IV Універсалу Української Центральної Ради, який проголосив повну незалежність УНР. Переговори між УНР та ЗУНР про об’єднання йшли з жовтня 1918 року. Сам Акт Злуки був проголошений саме 22 січня 1919 року на урочистому зібранні в Києві, на Софійській площі. Єдиним гербом об’єднаної держави став тризуб.

Напередодні цієї дати доцентка кафедри менеджменту С.В. Коробка провела семінар зі здобувачами першого курсу спеціальності «Маркетинговий менеджмент» на тему: « Шлях єдності та державної незалежності України».

Фото 2

Під час заходу студенти мали змогу переглянути відеоролик про возз’єднання УНР та ЗУНР. Адже ідея соборності завжди була актуальною для українців. Цей день є історичним символом української єдності і водночас спільною віхою в майбутнє, оскільки, соціальна, духовна та територіальна єдність України є найважливішою умовою прогресу та успіху держави.

Фото 3

Фото 4

Національна єдність є не лише основною цінністю громадян країни, а й передумовою успішного протистояння іноземній агресії. Сьогодні Україна продовжує боротьбу за незалежність та  повернення окупованих Криму і окремих районів Донеччини та Луганщини.

Фото 5

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

Запорукою ж виживання нації є її незалежність і суверенність.

Світлана Коробка, доцентка.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru