- Деталі
-
Опубліковано: 10 липня 2024
-
Перегляди: 629
Перелік обов’язкових освітніх компонент ОС «Магістр»
ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока»
- Технологія молочних продуктів функціонального призначення.
- Методологія наукових досліджень.
- Безвідходні технології в молочній галузі.
- Інноваційні технології в молокопереробній галузі.
- Управління якістю та безпечністю молочних і молоковмісних продуктів.
- Науково-дослідний практикум.
Перелік обов’язкових освітніх компонент ОС «Бакалавр»
ОПП «Харчові технології»
- Основи фізіології та гігієни харчування.
- Теоретичні основи харчових технологій.
- Технології харчових виробництв.
- Контроль якості та безпека продукції.
- Технологічне обладнання харчових виробництв.
- Проектування підприємств харчової промисловості.
- Науково-дослідна робота.
- Деталі
-
Опубліковано: 10 липня 2024
-
Перегляди: 524
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Інноваційні технології в галузі»
- Деталі
-
Опубліковано: 03 липня 2024
-
Перегляди: 681
Теми кваліфікаційних робіт ОР "Магістр"
Орієнтовний перелік тем кваліфікаційних робіт ОР «Бакалавр» спеціальності 181 харчові технології
- Деталі
-
Опубліковано: 03 липня 2024
-
Перегляди: 600
Методичні рекомендації до проходження дослідницької практики