- Деталі
-
Опубліковано: 19 вересня 2024
-
Перегляди: 383
ІНФОРМАЦІЯ
про стажування співробітників кафедри технології молока і молочних продуктів ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
№ п/п |
Прізвище, ім’я, по батькові співробітників кафедри |
Дата документа |
Місце проходження стажування |
Тема стажування |
Документ, що засвідчує результат проходження стажування |
1 |
Цісарик Орися Йосипівна |
10.04.2023 р. |
Львівський торговельно-економічний університет |
«Підвищення педагогічної майстерності та професійного рівня» |
Сертифікат №136/16 6,0 кредитів ЄКТС (180 год.) |
15.05.2024 р. |
Тюрингійська Агенція Європейських програм (м. Ерфурт, Німеччина) |
«Розвиток технологій функціональних молочних продуктів в країнах ЄС» |
Сертифікат 6,0 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
2 |
Наговська Володимира Олександрів-на |
26.06.2023 р. |
ПАТ «Львівм'ясомол-проект» |
«Інноваційні підходи до проектування сучасного технологічного обладнання та підприємств харчової та біологічної промисловості» |
Довідка №112 2 кредити ЄКТС (60 год.) |
21.12.2023 р. |
Львівський національний університет імені Івана Франка |
«Інноваційний інжиніринг підприємств харчової промисловості» |
№ 3262-У 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
3 |
Сливка Наталя Богданівна |
25.04.2019 р. |
Львівський інститут економіки та туризму |
«Інноваційні технології галузі» |
Довідка 6,0 кредитів ЄКТС (180 год.) |
21.03.2023 р. |
Освітня онлайн-платформа «Зрозуміло!» |
«Дивись під ноги! Дивись, куди йдеш» |
Сертифікат (онлайн-курс) 0.2 кредита ЄКТС (6 год.) |
||
20.05.2023 р. |
Львівський національний університет імені Івана Франка |
Міжнародна науково-практична конференція присвячена 140-річчю географії у Львівському університеті «Географічна освіта і наука: виклики і поступ» |
сертифікат №543/12 2 кредити ECTS (60 год.) |
||
26.06.2023 р. |
ПАТ «Львівм'ясомол-проект» |
«Інноваційні підходи до проектування сучасного технологічного обладнання та підприємств харчової та біологічної промисловості» |
Довідка №114 2 кредити ЄКТС (60 год.) |
||
30.05.2024 р. |
Європейський інститут інноваційного розвитку |
«Впровадження інновацій у технології та інженерії: досвід Чехії» |
Сертифікат № tec-2024-10 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
4 |
Михайлицька Ольга Романівна |
21.05.2021 р. |
«Наукові публікації» |
«Головні метрики сучасної науки. Scopus та Web of Science» |
Сертифікат №BS 1002 (10 годин). |
19.10.2021 р. |
ТОВ «Академія цифрового розвитку» |
«Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти» |
Сертифікат №19GW-174 1 кредит ЄКТС (30 год.) |
||
19.11.2021р. |
«Наукові публікації» |
«Міжнародний досвід у сфері видавничої справи. Успішні публікації в Scopus та Web of Science» |
Сертифікат №АА 2817 1 кредит ECTS (30 год.) |
||
20.05.2023 р. |
ЛНУ імені Івана Франка |
Міжнародна науково-практична конференція присвячена 140-річчю географії у Львівському університеті «Географічна освіта і наука: виклики і поступ» |
Сертифікат №542/12 2 кредити ЄКТС (60 год.) |
||
26.06.2023 р. |
ПАТ «Львівм'ясомол-проект» |
«Інноваційні підходи до проектування сучасного технологічного обладнання та підприємств харчової та біологічної промисловості» |
Довідка №113 2 кредити ЄКТС (60 год.) |
||
21.12.2023 р. |
Львівський національний університет імені Івана Франка |
«Світові тенденції розвитку харчової індустрії» |
Довідка № 3263-У 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
30.05.2024 р. |
Європейський інститут інноваційного розвитку |
«Впровадження інновацій у технології та інженерії: досвід Чехії» |
Сертифікат №tec-2024-11 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
5 |
Білик Оксана Ярославівна |
11.11.2022 р. |
Національний університет біоресурсів і природокористування України |
«Розвиток інноваційних професійних компетентнос-тей в педагогічній діяльності» |
Свідоцтво СС 00493706/017997-22 2,0 кредити ЄКТС (60 год.) |
10.04.2023 р. |
Львівський торговельно-економічний університет |
«Підвищення педагогічної майстерності та професійного рівня» |
Сертифікат №137/16 6,0 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
20.05.2023 р. |
Львівський національний університет імені Івана Франка |
«Географічна освіта і наука: виклики і поступ» |
Сертифікат №544/12 2,0 кредити ЄКТС (60 год.) |
||
02.08.2024 р. |
ТОВ МК «ГАЛИЧИНА» |
«Застосування харчових інгредієнтів в технології молочних продуктів» |
Сертифікат №04 4 кредити ЄКТС (120 год.) |
||
6 |
Мусій Любов Ярославівна |
10.04.2023 р. |
Львівський торговельно-економічний університет |
«Підвищення педагогічної майстерності та професійного рівня» |
Сертифікат №139/16 6,0 кредитів ЄКТС (180 год.) |
02.08.2024 р. |
ТОВ МК «ГАЛИЧИНА» |
«Принципи повного й раціонального використання молока» |
Сертифікат №03 4 кредити ЄКТС (120 год.) |
||
7 |
Сливка Ірина Миколаївна |
14.06.2024 р. |
ТОВ МК «ГАЛИЧИНА» |
«Якість та безпека молочних та молоковмісних продуктів. Управління якістю продукції молокопереробних виробництв» |
Сертифікат №02 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
8 |
Скульська Інна Володимирівна |
15.07.2022 р. |
Тюрінгське агентство європейських програм |
Участь в семінарах-тренінгах з підготовки проектів ЄС у рамках програми ЄС ERASMUS+ та обміну досвідом у роботі над проектами «MO-LAB» (напрямок Харчові технології (Сільське господарство) |
Сертифікат 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
14.06.2024 р. |
ТОВ МК «ГАЛИЧИНА» |
«Особливості технології ферментованої молочної продукції та забезпечення гігієни харчування експортоорієн-тованої продукції» |
Сертифікат №01 6 кредитів (180 год.) |
- Деталі
-
Опубліковано: 17 вересня 2024
-
Перегляди: 478
Студентський наковий гурток «Зелений компас»
Гурток створений 4 вересня 2023 року під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри – наукових керівників: професора Липчука В.В., доцентів Кушнір Л.П., Данчевської І.Р., Терлецької О.В., Багрій М.В., Липчук Н.В., Калайтан Т.В., Мартинюк У.А. та старшого викладача Періг Т.В.
Основна мета створення гуртка полягає у тому, щоб розвинути у студентів почуття відповідальності за навколишнє середовище та прагнення зберегти природу, культуру та історію нашої держави для майбутніх поколінь, шляхом залучення їх до дослідження рідного краю, вивчення природних особливостей та екосистем місцевих територій, ознайомлення з природною та історико-культурною спадщиною регіону, а також участі у різного роду наукових заходах, польових дослідженнях та екскурсіях. Участь студентів у гуртку сприяє також формуванню у них лідерських якостей, заохочує до співпраці з місцевими екологічними організаціями, адміністраціями природоохоронних і історико-культурних об’єктів та органами влади для розуміння екологічних проблем регіону і можливостей їх вирішення, а також вивчення старовинних архітектурних пам’яток, історичних місць та шляхів їх охорони.
Гурток включає в себе студентів спеціальності «Туризм» та «Туризм і рекреація» усіх курсів, а також магістрів. Старостою обрано студента 3 курсу спеціальності «Туризм» Максима Валька.
Студенти наукового гуртка кафедри приймають активну участь у Всеукраїнських та Міжнародних наукових конференціях і заходах як свого Університету, так і багатьох ЗВО України.
Статут студентського еколого-краєзнавчого гуртка
Збірник тез доповідей "Дні студентської науки" у
Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
(Львів, 08–09 листопада 2022 р.)
Збірник тез доповідей "Дні студентської науки" у
Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
(Львів, 03–04 травня 2023 р.)
Збірник тез доповідей "Дні студентської науки" у
Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
(Львів, 16–17 травня 2024 р.)
Діяльність наукового гуртка протягом 2023-24 н.р.
Діяльність наукового гуртка протягом 2024-25 н.р.
- Деталі
-
Опубліковано: 17 вересня 2024
-
Перегляди: 360
- Деталі
-
Опубліковано: 17 вересня 2024
-
Перегляди: 418
Витяг про відкриття Туристично-інформаційного центру
Наказ від 05.03. 2019 Про створення Туристично-інформаційного центру
Положення про Туристично-інформаційний центр 2019 року
Наказ від 29.12. 2023 про реорганізацію Туристично-інформаційного центру
- Деталі
-
Опубліковано: 17 вересня 2024
-
Перегляди: 460
- Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 242 «Туризм і рекреація»
- Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 242 «Туризм»
- Перелік питань на атестаційний екзамен для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 242 «Туризм»