Семінар "Проблемні питання внутрішньої патології собак: від діагностики до терапії"

- Деталі
-
Опубліковано: 04 березня 2025
-
Перегляди: 331
Docere est discere (Навчатися – це вчитися)

3 березня 2025 року для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» відбулася відкрита лекція з теми «Психологія особистості тренера та спортсмена».
Лекцію провела Ольга Заверуха, старший викладач кафедри філософії та педагогіки, кандидат психологічних наук.
- Деталі
-
Опубліковано: 04 березня 2025
-
Перегляди: 374
Сталий та інклюзивний сільський розвиток в Україні

3 березня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри економіки та бізнесу в АПК імені Івана Поповича Університету Павло Музика і Дмитро Соломонко взяли участь у Всеукраїнській науковій конференції «Сталий та інклюзивний сільський розвиток в Україні у світлі наукової спадщини В. В. Юрчишина».
Із вступним словом до учасників конференції звернувся організатор, професор Одеського національного технологічного університету Олександр Павлов, який окреслив важливі напрями наукової діяльності академіка НААН Володимира Васильовича Юрчишина.
- Деталі
-
Опубліковано: 04 березня 2025
-
Перегляди: 505
Робоча нарада кафедри права
3 березня 2025 року відбулася нарада очільника Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака з частиною колективу об’єднаної кафедри права. Іван Парубчак познайомив працівників кафедри з новопризначеним в. о. завідувача об’єднаної кафедри права Галиною Ігорівною Грещук, доктором економічних наук, професором.
- Деталі
-
Опубліковано: 04 березня 2025
-
Перегляди: 264
Зустріч зі здобувачами спеціальності «Фізична культура і спорт»

25 лютого 2025 року на кафедрі фізичного виховання, спорту і здоров’я відбулася зустріч в. о. декана факультету громадського розвитку та здоров’я, кандидата педагогічних наук, доцента Богдана Степановича Семеніва зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності А7 «Фізична культура і спорт». Під час заходу студентів ознайомили з правом вільного вибору вибіркових дисциплін.
- Деталі
-
Опубліковано: 03 березня 2025
-
Перегляди: 278
Навчання здобувачів вищої освіти факультету біолого-технологічного у Бидгощській політехніці за програмою Erasmus+

Здобувачі вищої освіти факультету біолого-технологічного Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького отримали унікальну можливість навчатися в одному з провідних університетів Польщі – Бидгощській політехніці імені Яна та Анджея Снядецьких у межах програми академічної мобільності Erasmus+.
- Деталі
-
Опубліковано: 03 березня 2025
-
Перегляди: 328
Вільний вибір освітніх компонент як одна із граней академічної свободи
Сучасна вища освіта ґрунтується на цінностях автономії, самостійності й відповідальності учасників освітнього процесу. Академічна свобода, як одна із базових засад Болонського процесу, охоплює права викладачів і здобувачів освіти впливати на зміст, організацію й реалізацію освітнього процесу. Для магістрантів спеціальності А1 «Освітні науки» академічна свобода реалізується зокрема через право на вільний вибір освітніх компонент, що є інструментом побудови індивідуальної освітньої траєкторії – з урахуванням професійних інтересів, цілей і педагогічної ідентичності кожного.
- Деталі
-
Опубліковано: 03 березня 2025
-
Перегляди: 287
Від ідеї до успіху

25 лютого 2025 року, вивчаючи дисципліну «Маркетинговий менеджмент в агробізнесі», студенти мали змогу послухати гостьову лекцію доцента Національного університету «Львівська політехніка» Тетяни Гошко.
Для довідки, Тетяна Дмитрівна – засновниця бренду «Карпатські смаколики від Тані Гошко». Карпатські смаколики – це ягідно-фруктова пастила і трав’яні чаї. Власна справа приносить п. Тетяні неабияке задоволення, адже вона з такою любов’ю ставиться до збору трав і виробництва чаїв на різний смак, до збору ягід і шишок та їх подальшої переробки.
Пастила́ – вид кондитерських виробів, який виготовляється шляхом висушування (дегідратації) за низьких температур пюре з фруктів, ягід або овочів. Завдяки видаленню вологи з фруктового пюре, воно стає легшим та меншого розміру, а також цей процес допомагає уповільнити ріст бактерій та цвілі, які є основними причинами псування фруктів та овочів. Найчастіше пастилу споживають як перекус, але також можна подавати як десерт.
- Деталі
-
Опубліковано: 02 березня 2025
-
Перегляди: 402







