- Деталі
-
Опубліковано: 20 вересня 2019
-
Перегляди: 2161
У червні місяці стартувала літня сесія очно – дистанційної школи МАН. Її мета – розвиток здібностей та поглиблення профорієнтаційної роботи з обдарованими учнями загальноосвітніх навчальних закладів області.
Учасники літньої профільної природничої школи «Ойкумена» відвідали з навчальним візитом факультет харчових технологій та біотехнології, а також біолого – технологічний факультет Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького.
Учні мали змогу ознайомитись з особливостями навчального процесу факультету харчових технологій та біотехнологій, провели досліди із визначення вмісту солі у м’ясних виробах та з’ясували специфіку виготовлення майонезу у домашніх умовах.
Слухачі МАН - учні 5 - 8 класів середніх шкіл Львівської області зустрілись з завідувачем кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно жирових виробів доцентом Драчук У.Р. З великою увагою прослухали її розповідь про напрямки роботи кафери, специфіку виготовлення м’ясних виробів , а також майонезів.