EN   UA

BTF thumb

ФАКУЛЬТЕТ БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ 

Декан, доцент, кандидат сільськогосподарських наук  Бойко Андрій Олександрович

Заступники декана:
доцент, кандидат ветеринарних наук Крушельницька Олена Всеволодівна
доцент, кандидат сільськогосподарських наук Барило Богдан Степанович

 

fb      іnstagram     telegramm   youtube    e mail

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 14

16–17 травня 2024 року, традиційно у переддень відзначення “Дня Науки”, в рамках наукової конференції “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького” на біолого-технологічному факультеті працювала секція “Розведення, селекція та технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.

Модераторами наукового заходу були здобувачі вищої освіти спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” Наталія Цап і Олексій Маренич та завідувач кафедри технології виробництва продукції дрібних тварин, професор Юрій Ковальський і доцент кафедри генетики і розведення тварин Юрій Кропивка.

 

2 12

3 10

4 8

5 6

6 5

7 4

У роботі секції брали участь здобувачі вищої освіти всіх курсів та викладачі випускових кафедр факультету. Доповідачі мали змогу повідомити про результати своїх наукових досліджень та провести апробацію виконаних кваліфікаційних робіт. Роботи студентів відзначалися актуальністю й охопили широке коло питань з технології виробництва і переробки продукції тваринництва, а також ведення селекційно-племінної роботи та особливостей годівлі тварин і птиці. На секції також була представлена доповідь здобувачкою вищої освіти факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України Валерією Дем’яненко про особливості росту і формування м’ясної продуктивності у абердин-ангуських бичків.

Усі виголошені доповіді викликали жваве обговорення та обмін думками. Всі учасники конференції отримали сертифікати, доповідачі нагороджені грамотами, а кращі з них – цінними подарунками від наших партнерів – компаній Cargill і Provimi.

Вітаємо учасників конференції з їхніми науковими досягненнями та бажаємо подальших творчих успіхів і нових відкриттів!

Допис підготував Юрій КРОПИВКА, доцент кафедри генетики і розведення тварин

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru