EN   UA

BTF thumb

ФАКУЛЬТЕТ БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ 

Декан, доцент, кандидат сільськогосподарських наук  Бойко Андрій Олександрович

Заступники декана:
доцент, кандидат ветеринарних наук Крушельницька Олена Всеволодівна
доцент, кандидат сільськогосподарських наук Барило Богдан Степанович

 

fb      іnstagram     telegramm   youtube    e mail

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Сьогодні, 23 липня 2024 року, – пам’ятний та довгоочікуваний день для випускників біолого-технологічного факультету, день отримання дипломів про здобуття вищої освіти.

1

За чотири роки в Alma mater пройдено багато випробувань – довелося призвичаюватися до дистанційної форми навчання через пандемію COVID-19, звикати жити та вчитися в умовах повномасштабного вторгнення сусіда-агресора, та ви все здолали з упевненістю у щасливому завтра, з вірою у себе та своїх наставників.

1

У цей знаменний день випускників привітали виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології імені С. З. Ґжицького, доктор наук з державного управління, професор Іван Парубчак та декан біолого-технологічного факультету, доцент Андрій Бойко.

1

1

До випускників також звернулися гарант спеціальності «Зоофізіотерапія», доцент кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва Світлана Попадюк та гарант спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», доцент кафедри генетики та розведення тварин Юрій Кропивка і побажали успішно будувати свою кар’єру, ставити перед собою нові цілі й пріоритети, примножувати життєвий і професійний досвід, розвиватися й удосконалюватися.
Наказ ректора Університету про присвоєння відповідної кваліфікації зачитала секретар біолого-технологічного факультету Тетяна Панчишин. Дипломи випускникам урочисто вручили очільник Університету Іван Парубчак та декан біолого-технологічного факультету Андрій Бойко.

1

1

1

1

Від імені кураторів випускників привітала доцент кафедри безпеки виробництва та механізації технологічних процесів у тваринництві Юліана Білаш.
Теплі та зворушливі слова вдячності від усіх випускників виголосив Олексій Маренич, а Юрій Чорнобай співочим номером прикрасив пам’ятну подію для своїх однокурсників та викладачів.

1

Після вручення дипломів вже традиційно відбулося нагородження найкращих випускників, які гідно представляли наш заклад вищої освіти на усіх рівнях, підтверджуючи цим свій високий професійний рівень підготовки. Декан біолого-технологічного факультету Андрій Бойко за високі успіхи у навчанні та активну позицію в громадському житті факультету вручив почесні грамоти Олексієві Мареничу, Діані Корнак, Христині Зеленяк та Христині Пелікан.

1

Шановні випускники, ще раз Вітаємо Вас із святом! Нехай обраний Вами фаховий шлях буде сповнений тільки здійсненними мріями та сподіваннями, добрими вчинками та яскравими подіями!
Віримо, що завдяки своїм ґрунтовним знанням та інтелектуальному потенціалу Ви впевнено крокуватимете у майбутнє!
В добру путь Вам, дорогі наші випускники!

1

Допис підготувала Олена КРУШЕЛЬНИЦЬКА, доцент, заступник декан біолого-технологічного факультету

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru