- Деталі
-
Опубліковано: 18 березня 2021
-
Перегляди: 1708
РОЗКЛАД
літньої сесії для студентів 1-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології
(ОР «Магістр») за спеціальністю 181 «Харчові технології» на 2020-2021 н.р. (з 14.06 по 19.06. 2021р.)
та за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» на 2020-2021 н.р. (з 24.05 по 12.06. 2021 р.)<<переглянути>>
РОЗКЛАД
літньої сесії для студентів 1-го 2-го-3-го курсу та 1-го курсу (скорочена програма) факультету харчових технологій та біотехнології
(ОР «Бакалавр») спеціальності 181 «Харчові технології» на 2020-2021 н.р. (з 07.06 по 26.06. 2021 р.)<<переглянути>>
РОЗКЛАД
літньої сесії для студентів 1-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології (ОР «Бакалавр»)
спеціальності «Хімічні технології та інженерія» на 2020-2021 н. р. (з 07.06. по 26.06. 2021 р.)<<переглянути>>
Розклад
літньої сесії для студентів 1-го -2-го -3-го курсу та 1-го курсу (скорочена програма) факультету харчових технологій та біотехнології
(ОР «Бакалавр») за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» на 2020-2021 н.р. (з 07.06 по 26.06.2021 р.) <<переглянути>>
Детальніше: Розклад
- Деталі
-
Опубліковано: 22 січня 2021
-
Перегляди: 1539
Новий посібник із грифом видали викладачі факультету харчових технологій та біотехнології
Молоко вже давно відоме людству своїми незбагненими природніми властивостями. Однак молоко – продукт, що швидко псується. Тому важливим є не лише отримати багато молока, необхідно вміло і вчасно його переробити на високоякісні молочні продукти довготривалого зберігання за найсучаснішими технологіями. У цьому плані найбільш затребуваними є молочні консерви. Знання традиційних та впровадження нових технологій виготовлення молочних консервів є обов’язковою вимогою підготовки сучасних фахівців. І забезпечення їх найсучаснішою літературою вкрай важливо і на часі.
Видання співробітниками кафедри технології молока і молочних продуктів у складі Наговської В.О., Гачака Ю.Р., Сливки Н.Б., Михайлицької О.Р. навчального посібника для закладів вищої освіти «Молочні консерви: технологія та обладнання» (Гриф надано Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького) якраз і ставить перед собою таку мету.
Детальніше: «Молочні консерви: технологія та обладнання»