- Деталі
-
Опубліковано: 18 березня 2019
-
Перегляди: 2042
15 березня 2019 року студенти, що навчаються за спеціальністю харчові технології ступеня бакалавр 4 курсу факультету харчових технологій та біотехнології Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького під керівництвом завідувача кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Драчук У.Р. та викладачів цієї ж кафедри відвідали гіпермаркет Ашан.
Детальніше: День якості у гіпермаркеті Ашан
- Деталі
-
Опубліковано: 31 січня 2019
-
Перегляди: 2064
29 січня відбувся випуск магістрів зі спеціальності «Харчові технології».
Любі випускники! Щиро вітаємо та бажаємо впевнених кроків на життєвому шляху! Згадуйте з посмішкою та з теплом незабутні роки навчання, адже, окрім найкращої освітньої підготовки, у стінах університету Ви здобули життєвий досвід і вміння самостійно приймати важливі рішення.
Не забувайте про свою Alma Mater та з гордістю промовляйте: «Я випускник ЛНУВМБ!»
Детальніше: ВИПУСК МАГІСТРІВ ФХТБ!