- Деталі
-
Опубліковано: 03 жовтня 2019
-
Перегляди: 2383
Вивчаючи дисципліну «Технологія галузі» студенти 4 курсу та 2 СП Факультету харчових технологій та біотехнології мали можливість закріпити свої знання на практиці. Директором з виробництва Гамерським Б.М. та за участі викладачів кафедри технології м'яса, м'ясних та олійно-жирових виробів Сімоновою І.І. та Галухом Б.І. проведено виїзне заняття на підприємство «Хінкель-Когут», що обробляє кишкову сировину у промислових умовах.
Детальніше: Виїзне заняття на підприємство «Хінкель-Когут»
- Деталі
-
Опубліковано: 03 жовтня 2019
-
Перегляди: 3572
Після екскурсії на Львівський горілчаний завод «Гетьман» з студентами 2 курсу (СП) факультету харчових технологій та біотехнології куратором ас. Сімоновою І.І. 1 жовтня 2019 р. здійснено розмову щодо «Культури споживання алкогольних напоїв». Студенти поділилися своїми враженнями від екскурсії, а також зауважили необхідність дотримання норм споживання алкоголю.