- Деталі
-
Опубліковано: 22 січня 2021
-
Перегляди: 1362
Новий посібник із грифом видали викладачі факультету харчових технологій та біотехнології
Молоко вже давно відоме людству своїми незбагненими природніми властивостями. Однак молоко – продукт, що швидко псується. Тому важливим є не лише отримати багато молока, необхідно вміло і вчасно його переробити на високоякісні молочні продукти довготривалого зберігання за найсучаснішими технологіями. У цьому плані найбільш затребуваними є молочні консерви. Знання традиційних та впровадження нових технологій виготовлення молочних консервів є обов’язковою вимогою підготовки сучасних фахівців. І забезпечення їх найсучаснішою літературою вкрай важливо і на часі.
Видання співробітниками кафедри технології молока і молочних продуктів у складі Наговської В.О., Гачака Ю.Р., Сливки Н.Б., Михайлицької О.Р. навчального посібника для закладів вищої освіти «Молочні консерви: технологія та обладнання» (Гриф надано Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького) якраз і ставить перед собою таку мету.
Детальніше: «Молочні консерви: технологія та обладнання»
- Деталі
-
Опубліковано: 17 грудня 2020
-
Перегляди: 1233
Такими словами зустріли вихованці «Будинку дитини №2 для дітей з ураженням ЦНС та порушенням психіки» помічників святого Миколая. Щорічно студенти та викладачі факультету харчових технологій та біотехнології передають сюди зібрані подарунки (іграшки, солодощі тощо).
Під час відвідування Будинку традиційно відчувається справжній затишок та тепло домашньої атмосфери. Діти були дуже раді гостям, ділилися своїми досягненнями, показували свої малюнки та аплікації. Зі щирими посмішками та привітними поглядами малеча прийняла подарунки та віддячила чудовим концертом.
Детальніше: «Візьми мене на руки…»