EN   UA

logo

 

 

КАФЕДРА ГОДІВЛІ ТВАРИН І ТЕХНОЛОГІЇ КОРМІВ 

Півторак Ярослав Іванович – завідувач кафедри, професор,
доктор сільськогосподарських наук

Телефон:   (032) 239-26-79

 

 

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото Вербіж 2

04 травня 2023 року доцент кафедри годівлі тварин і технології кормів Слобода Олег Михайлович відвідав Товариство з обмеженою відповідальністю «Агроль», яке знаходиться у с. Вербіж Миколаївської ОТГ Стрийського району Львівської області з метою закладення дослідів із годівлі курей-бройлерів.

Вербіж

Основними видами діяльності ТзОВ «Агроль» є виробництво м’яса свійської птиці; виробництво готових кормів для домашніх тварин; оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин, живими тваринами.
Зокрема, в даному господарстві є 3 площадки, на яких одноразово ставлять на вирощування 1 млн. 200 тисяч поголів’я курчат-бройлерів. На рік проводять 6 обертів поголів’я. Вирощування триває 42-43 дні. Бройлери реалізуються на забій живою масою 2,5-2,7 кг.
Працівникам господарства надано рекомендації щодо технології годівлі та вирощування птиці.
Цікаво, що Шопський Михайло, який працює керівником даного господарства, є випускником біолого-технологічного факультету заочної форми навчання ЛНУВМБ ім. С.З. Гжицького.
Досвід, запозичений на даному виробництві, обов’язково буде використаний у навчальному процесі при підготовці фахівців за освітньою програмою 204 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва».

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru