EN   UA

logo

 

 

КАФЕДРА ГОДІВЛІ ТВАРИН І ТЕХНОЛОГІЇ КОРМІВ 

Півторак Ярослав Іванович – завідувач кафедри, професор,
доктор сільськогосподарських наук

Телефон:   (032) 239-26-79

 

 

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 3

11 травня 2023 року доценти кафедри годівлі тварин і технології кормів Слобода Олег Михайлович та Семчук Ірина Ярославівна провели виїзне заняття з дисциплін «Годівля спортивних, домашніх та диких тварин» і «Годівля хворих та одужуючих тварин» із студентами спеціальності «Зоофізіотерапія» у Благодійному Фонді Благодійної Організації «Домівка врятованих тварин» (м. Львів вулиця Олекси Довбуша, 24).

3

4

Основною спеціалізацією організації є порятунок диких та свійських тварин. Перших вони рятують від мисливців, браконьєрів та хутряних ферм. Багато тварин було врятовано з цирків, де наживалися на жорстокому поводженні з тваринами (лисиці, єноти, вовки, сови, мавпи, коні і ін.).
З 24 лютого 2022 року тут почали піклуватися про таких домашніх улюбленців як собаки, кішки, кролики, морські свинки та ін., що були змушені покинути звичне для них середовище за різних обставин.
Особлива увага здобувачів була зосереджена на умовах утримання, реабілітації, раціонах годівлі хворих та одужуючих домашніх і диких тварин.
Заняття викликало надзвичайний інтерес у студентів, адже живе спілкування з тваринами, можливість власними очима побачити середовище їх існування, спостерігати за способом життя тварин дещо відрізняється від сприйняття теоретичного матеріалу, обсяг якого здобувачі отримують під час аудиторних занять.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru