EN   UA

logo

 

 

КАФЕДРА ГОДІВЛІ ТВАРИН І ТЕХНОЛОГІЇ КОРМІВ 

Півторак Ярослав Іванович – завідувач кафедри, професор,
доктор сільськогосподарських наук

Телефон:   (032) 239-26-79

 

 

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

111 жовтня 2023 року доценти кафедри годівлі тварин і технології кормів Наумюк Олександр Степанович і Семчук Ірина Ярославівна провели виїзне заняття зі студентами спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» в межах визначеної тематики з навчальних дисциплін «Зберігання і контроль якості кормів» і «Годівля тварин і технологія кормів» на виробництві Коудайс Україна, що розташоване у с. Хильчиці Золочівського району Львівської області.

 

1
Koudijs Україна є частиною Royal De Heus. З 1911 року в Барневелді (Нідерланди) De Heus Animal Nutrition (власник бренду Koudijs) виріс до провідного міжнародного виробника і експортера повного комплекту кормів, концентратів і преміксів. Унаслідок швидкого зростання за межами Нідерландів De Heus Croup є світовим топ-15 постачальником кормів з кількістю співробітників понад 10000, котрі представлені в 75 країнах.
Koudijs багато років активно працює в Україні і має власне виробництво у Львівській області. Koudijs виробляє комбікорми, БМВД, премікси для свиней, жуйних тварин і птиці. Окрім цього, на даному виробництві Koudijs переробляє соєві боби і соняшник. Свою продукцію підприємство реалізовує безпосередньо фермерським господарствам і через дилерську мережу по усій Україні.
В результаті екскурсії по усіх виробничих приміщеннях підприємства особливу увагу здобувачі вищої освіти звернули на практичні рішення, в які досвідчені фахівці Koudijs втілюють знання з харчування та сільського господарства з усього світу. Адже для того, щоб виростити здорових і продуктивних тварин, необхідно поєднати ефективну годівлю з належним управлінням, що підкріплена досвідом та знаннями.
Цікаво, що в Koudijs прагнуть підтримувати клієнтів і за допомогою якісних кормів, і за допомогою ефективного управління фермами. Так, використання зв’язувачів мікотоксинів вважають частиною загальної стратегії годівлі у випадку зараження мікотоксинами або підвищеного ризику зараження кормів.

1

1

1

1

1

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru