EN   UA

logo

 

 

КАФЕДРА ГОДІВЛІ ТВАРИН І ТЕХНОЛОГІЇ КОРМІВ 

Півторак Ярослав Іванович – завідувач кафедри, професор,
доктор сільськогосподарських наук

Телефон:   (032) 239-26-79

 

 

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 16

14 листопада 2023 року на кафедрі годівлі тварин і технології кормів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького на запрошення доцента кафедри Романа Петришака представник компанії PURINA, спеціаліст з харчування собак і котів Анна Матвійко провела гостьову лекцію для здобувачів вищої освіти спеціальностей 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та “Зоофізіотерапія” на тему “Харчування тварин при критичних станах”.

MyCollages 17
На лекції було акцентовано особливу увагу на важливості харчової підтримки тварин саме у критичних станах, раннього виявлення білково-енергетичної недостатності та її наслідках, дієтотерапії в критичних станах, також відзначено переваги ранньої харчової підтримки у післяопераційний період. Лектор запропонувала корми та особливі раціони годівлі собак і котів, відзначила їх переваги; обґрунтувала значення клітковини і омега-жирних кислот у кормах.
У лекції було використано презентацію, наповнену різноманітним цікавим ілюстративним матеріалом, що є результатом тривалих наукових досліджень фахівців компанії.
Наприкінці лекції за її матеріалами проведено невеличке тестування в ігровій формі, за участь у якому найбільш активні й уважні здобувачі біолого-технологічного факультету отримали призи від провідного бренду.
Присутні здобувачі освіти, викладачі кафедри годівлі тварин і технології кормів, а також представники викладацького складу інших кафедр нашого Університету висловили вдячність менеджеру ветеринарного каналу Західного регіону з продажу кормів для собак і котів бренду Pro Plan® Анні Матвійко за надзвичайно цікаву і змістовну лекцію, а також озвучили сподівання на подальшу співпрацю у майбутньому.
Допис підготував Тарас Нагірняк, доцентм

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru