EN   UA

logo КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МЕНЕДЖМЕНТІ

 Завідувач кафедри, кандидат фізико-математичних наук, доцент Степанюк Олександр Іванович
e-mail: itm@lvet.edu.ua
 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

10 грудня 2021 року відбувся онлайн-тренінг «Як знайти свою першу роботу в ІТ». Тренінг проводила Катерина Гримак – HR-рекрутер компанії «Перфсол».

7

1

2

4

Учасниками заходу стали студенти магістратури освітніх програм «Менеджмент ІТ-сфери» та «Менеджмент організацій та адміністрування», а також студенти бакалаврату освітньої програми «Менеджмент». Катерина Олександрівна дала конкретні практичні поради: з чого розпочати пошук роботи, як відрекомендувати себе роботодавцям, створити резюме, проходити інтерв’ю та формувати профілі на різних платформах. На тренінгу були розглянуті такі Job сайти як DOU.UA, Djinni, robota.ua, work.ua, jooble та особливості пошуку вакансій на них. Цікавою була інформація про соціальну мережу для пошуку і встановлення ділових контактів LinkedIn. Студентам детально розказали, як створювати профайл на даній платформі та долучитися до корисних контактів.
Враховуючи те, що студенти закінчують навчання, інформація, яка подавалася та обговорювалася, була дуже потрібною та актуальною, а тренінг – змістовним та цікавим.

3

6

Олена Кіндрат 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru