EN   UA

46

КАФЕДРА ІСТОРІЇ УКРАЇНИ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ТЕОРІЇ

В. о. завідувача кафедри, кандидат історичних наук, доцент Войтович Надія Миколаївна

 

e-mail кафедри: historyecoter@lvet.edu.ua

history_econtheory_lvet@ukr.net

inst   facebook

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

16 травня 2024 року в межах конференції “Дні студентської науки” у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького (факультет економіки та менеджменту) відбулося засідання Секції 3 “Історичні та економічні аспекти розвитку України”. Цьогоріч дата проведення студентської наукова конференції припала на День вишиванки, що надало заходу ще більшої урочистості та символізму.

1

Під час засідання Секції 3 було представлено 16 доповідей студентів нашого Університету, що роблять перші кроки в захоплюючий світ наукових досліджень. Теми доповідей охопили широке коло актуальних проблем історичного та економічного спрямування. Студенти акцентували увагу на економічних проблемах війни та шляхах їх вирішення, окремо наголошуючи на важливості повернення українців з-за кордону для ефективного післявоєнного відновлення нашої держави. Важливим аспектом наукових обговорень стало розкриття здобутків та життєвого шляху тих історичних постатей, хто боровся за Україну та виживав у непростий час. Модератором заходу виступив доцент кафедри історії України та економічної теорії Богдан Бричка.

1

1

1

1

1

Викладачі кафедри щиро вдячні студентам за їхні наукові зусилля та закликають не зупинятись і пам’ятати, що лише якість має майбутнє. До зустрічі на наступних конференціях.

Допис підготував Богдан БРИЧКА, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru