EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

0 1

Студенти економічного факультету Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького 12 жовтня 2020 року на території університету започаткували висадку саджанців дерев і тим самим розпочали Еко-флешмоб #ПосадиДеревоВрятуйПланету. Вони закликають всіх студентів України приєднатися до нього, висадивши на території своїх навчальних закладів, хоча б одне деревце.
Цей захід підтримали ректор університету професор Володимир Володимирович Стибель, декан економічного факультету доцент Олег Ярославович Гримак та його заступник з виховної роботи доцент Мирослава Василівна Вовк.
Щорічно багато країн світу відзначають Всесвітній День Землі, який має на меті об'єднати людей всієї планети для захисту навколишнього середовища та привернути увагу до екологічних проблем. Враховуючи той факт, що в Україні не припиняється масова незаконна вирубка лісів, що призводить до катастроф, ми започатковуємо цей флешмоб, щоб хоч трохи покращити екологічну ситуацію.

1
Студенство завжди було рушійною силою, тому маємо надію на підтримку студентів з усієї України та віримо у наше краще майбутнє!
Автор ідеї та організатор: викладач кафедри менеджменту Воскобійник Соломія Ярославівна

2

3

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru