EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

«Добро починається з кожного із нас!» - поділилася своїми враженнями студентка Шевчук Катерина. Добра справа – це не лише допомога людині, а й піклування про чотирилапих друзів. Не потрібно чекати особливих днів для того, щоб зробити щось хорошее, робіть добро постійно і безкорисно.
Домівка врятованих тварин або нове життя у парку Знесіння знаходиться по вул. Довбуша 24, сьогодні це уже зоологічний відділ парку.  Сьогодні тут живуть близько 250 хвостатих, пернатих і чотириногих. Їх або рятують з неволі, або тимчасово забирають з природного середовища, щоб вилікувати.

 Студенти-менеджери (Веремкович Юлія, Горін Ігор, Кавецький Святослав, Лозинська Христина, Шевчук Катерина, Цюпак Роман) відвідали Домівку врятованих тварин. Пухнасті безхатьки були раді познайомитись із своїми новими друзями-студентами і оримати від них ласощі. Студенти зробили свій вклад в утримання тварин – передали зібрані кошти, закупили корми для різних видів тварин, допомогли у приготуванні їжі, прибирали вольєри, вигуляли тварин тощо.

Проблема покинутих та бездомних тварин є актуальною, відтак усіх небайдужих просимо долучатися до таких акцій та допомагати покинутим тваринам або шукати нові домівки та люблячих господарів. Допомога така не займає багато Вашого часу, але для тварин така увага і допомога – безцінні.
Даний захід посилив відчуття відповідальності студентів та дбайливого ставлення до тварин. Факультет економіки та менеджменту пишається своїми студентами та їх прагненнями до вчинення добрих правильних вчинків.


Доцент кафедри менеджменту  Катерина Гірняк

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru