EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru


27 квітня на факультеті економіки та менеджменту відбулася робоча зустріч здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі стейкхолдерами (на платформі ZOOM).
Провідний спеціаліст компанії «Реінтех» Олександр Бондар поділився пропозиціями та слушними рекомендаціями щодо удосконалення освітніх програм «Менеджмент організацій та адміністрування» та «Менеджмент ІТ-сфери», а також наголосив на необхідності враховувати нові підходи до формування сучасного фахівця з менеджменту, щоб забезпечити їх якісну підготовку.

 

 

Заступниця декана М.В. Вовк ознайомила присутніх з особливостями освітньої програми і зазначила, що дані освітні програми включають усі необхідні складові: зміст, суть, мету, завдання, технологію освітнього процесу, очікувані результати навчання. Їх реалізація в повному обсязі забезпечує якісну підготовку фахівців за другим (магістерським) рівнем. Найбільш сильною стороною заявленої освітньої програми є високопрофесійний склад науково-педагогічних працівників, співробітництво з провідними вітчизняними та міжнародними інституаційними установами. Це дозволяє в повному обсязі забезпечувати досягнення визначених ОП цілей та результатів навчання.

Унікальність ОП полягає в тому, що здобувачі вищої освіти, крім професійної підготовки за фахом, мають можливість реалізувати практичну частину програми через міжнародні стажування та різноманітні програми.
У результаті обговорення Бондар Олександр рекомендував збільшити обсяг вивчення дисциплін, скерованих на розуміння предметної галузі та професійної діяльності. Також було відзначено, що потрібно більше приділити уваги вивченню дисциплін, спрямованих на здобуття фахових компетентностей, розуміння концепцій і принципів природничих наук. Також йшлося, що особливу увагу необхідно приділяти практичній підготовці здобувачів вищої освіти, надавати їм можливість проходження виробничої практики у господарствах, підприємствах та організаціях.


На завершення заступниця декана факультету економіки та менеджменту М.В. Вовк подякувала стейхолдеру за активну участь і співпрацю у підготовці майбутніх фахівців.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru