EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Щорічно у нашому університеті з нагоди Дня науки в Україні відбувається студентська наукова конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Цьогоріч вона відбулась 13-14 травня і була присвячена 140-річчю відкриття навчального закладу «Цісарсько-королівської ветеринарної школи та школи підковування коней разом із клінікою-стаціонаром для тварин у Львові».

У зв’язку з карантинними обмеженнями через коронавірусну інфекцію конференція відбувалась дистанційно на платформі ZOOM.
У секції 1 «Сучасний менеджмент: проблеми теорії та практики» студенти та викладачі приймали активну участь в обговоренні актуальних проблем реалій сьогодення та перспектив розвитку сучасного менеджменту.
У результаті проведеної студентської наукової конференції всі студенти-учасники отримали сертифікати за участь, а кращі студенти були нагороджені дипломами. Зокрема, на бакалаврському освітньому рівні дипломи I ступеня отримали Лучинець Д. та Опришко У.; дипломи ІІ ступеня – Павлівська В., Ріба Д. та Брикайло Н.; дипломи ІІІ ступеня – Ампілогова Т. та Біляк У.
На магістерському освітньому рівні дипломом І ступеня нагороджений Полянський Е., а ІІ ступеня – Осташевський Р. та Савка А.

Висловлюю щиру подяку всім організаторам студентської конференції, а студентам і викладачам за участь і бажаю всім міцного здоров’я, невтомності у новаторському пошуку, натхнення у втіленні своїх креативних ідей в сучасну науку.
Соломія Воскобійник, доцентка кафедри менеджменту

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru