EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

011

27 серпня 2021 року завершується дослідницько-аналітична практика здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «Менеджмент організацій та адміністрування», яка тривала з 19 липня 2021 року протягом шести тижнів. Дослідницько-аналітична практика магістрів є обов'язковим компонентом освітньопрофесійної програми для здобуття кваліфікаційного рівня магістра і має на меті набуття студентами досвіду самостійної науково-дослідної роботи та застосування методики її проведення, результатом чого має стати формування теоретичної основи та наукової складової майбутньої магістерської кваліфікаційної роботи. Науково-дослідна практика направлена на освоєння магістром методики проведення всіх етапів науково-дослідних робіт – від постановки завдань дослідження до апробації його результатів. Магістри-практиканти поділились враженнями своїм науковим керівникам щодо процесу проходження практики та набутим практичним  досвідом.

012

«Моя практика припала на час жнив, тому я виконував свої обов’язки менеджера на здебільшого на полях, контролюючи роботу працівників. Я старався виконувати усі розпорядження, які давало мені керівництво. Це доволі складна робота, але дуже цікава і необхідна. Я усвідомив важливість професії менеджера, яка охоплює функції організації, координації і контролю в складних умовах. Дякую керівництву за набутий досвід і знання». Пасемко Андрій, наук. кер. доц. Батюк Б. Б.

«Місцем проходження моєї практики є підприємство «RODOS”. Чому я вибрала це підприємство? З кількох причин. По перше, воно знаходиться у моєму місті. А по друге, з позицій майбутнього працевлаштування, адже воно є лідером з виробництва в своєму сегменті. Я виконувала обов’язки менеджера з виробничої діяльності, тому мені дуже згодились знання з операційного та фінансового менеджменту. Я дякую підприємству за надану можливість та набутий практичний досвід». Дмитрук Марія, наук. кер. доц. Вовк М. В.

013

014

Колектив кафедри менеджменту висловлює вдячність керівництву усіх  підприємств, за надану можливість студентам-магістрам проходити дослідницько-аналітичну практику.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru