EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Співробітники кафедри менеджменту доценти Минів Р.М., Гірняк К.М. Левків Г.Я та Коробка С.В. провели семінар для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з питань академічної доброчесності.

У межах заходу відбулося ознайомлення студентів з ключовими тлумаченнями та інструментами для регулювання академічної доброчесності в нашому університеті. На семінарі розглядалися питання, що стосуються академічної доброчесності у процесі виконання наукових досліджень; розглядалися принципи та правила, що мають бути впроваджені в українській системі освіти задля того, щоб зробити освіту для студентів і професорсько-викладацького складу прозорою і актуальною, такою, яка задовольнятиме потреби ринку праці в майбутньому.
Доповідачі торкнулись таких важливих питань: правила академічної доброчесності у ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького, висвітлені у відповідному Положенні, розміщеному на сайті Університету; можливості перевірки на наявність плагіату наукових текстів осіб, що навчаються; основні поняття академічної доброчесності та їх тлумачення; основні правила цитування та посилання при написанні наукових текстів; політика захисту інтелектуальної власності в Україні; відповідальність за порушення норм академічної доброчесності в Україні та світі; основні практики реалізації академічної доброчесності у ЗВО Європи та світу.

Для студентів четвертого курсу, які визначаються з темами кваліфікаційних робіт, підхід до формування власних наукових здобутків на принципах академічної доброчесності стане запорукою їхньої якісної освіти.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru