EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

18 листопада викладачі кафедри менеджменту разом із представниками студентського самоврядування спеціальності «Менеджмент» обговорили особливості навчання за освітньою програмою: «Маркетинговий менеджмент» початкового (короткий цикл) рівня, «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня та «Менеджмент організацій та адміністрування» другого (магістерського) рівня. Зустріч відбулася у дистанційному форматі на платформі Zoom. У ній взяли участь гаранти освітніх програм Батюк Б. Б. та Вовк М. В., а також здобувачі вищої освіти різних курсів денної та заочної форми навчання.

Під час зустрічі завідувач кафедри, гарант програм бакалаврського та магістерського рівнів Богдан Богданович Батюк розповів про особливості освітніх програм, змінах, що планується впровадити в новому навчальному році, перспективах їх подальшого розвитку. Мирослава Василівна Вовк, гарант освітньої програми початкового рівня вищої освіти, розповіла про процедуру внесення змін в Каталоги вибіркових дисциплін та вислухала пропозиції студентів з цього питання. З іншого боку, студенти поділилися своїми враженнями від навчання на освітніх програмах, підкреслили позитивні та негативні сторони дистанційного навчання, розповіли, що можна було б покращити в методах проведення аудиторних занять.
Таким чином, впродовж зустрічі відбулася цікава бесіда, результати якої обов’язково відобразяться на подальшому розвитку освітніх програм, які провадяться на спеціальності 073 «Менеджмент».

Мирослава Вовк, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru