EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01

25 листопада  відбулося засідання наукового гуртка «Бухгалтерський облік у сучасних умовах господарювання»,  яке проводила для студентів 3-4 курсів спеціальності 073 «Менеджмент» освітніх програм «Менеджмент» та «Маркетинговий менеджмент» Франчук Ірина Богданівна - кандидатка економічних наук, доцентка кафедри менеджменту.

Метою  гуртка є сприяння розвитку студентської науки, обміну досвідом, науковими і практичними досягненнями щодо вирішення актуальних проблем бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту. Сьогодні важливо для студентів отримати розширені знання в галузі інформаційно-аналітичного забезпечення бізнесу. Саме тут студенти вчаться адаптації до роботи у мінливому ринковому середовищі.

Студенти 3 -4 курсів спеціальності 073 «Менеджмент» освітніх програм «Менеджмент» та «Маркетинговий менеджмент» навчаються відповідально та обґрунтовано приймати рішення, які будуть компромісом для всіх учасників ринкових відносин. Фахівці з такими навичками користуються більшим попитом на ринку праці та мають більший конкурентний потенціал, порівняно з іншими спеціалістами.

02

03

Під час засідання гуртківці виступили з доповодями на такі теми: «Історія розвитку бухгалтерського обліку», «Сучасний стан, та перспективи розвитку бухгалтерського обліку» та  «Бухгалтерське законодавство та особливості обліку у Франції».

Ірина Франчук, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru