EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото1

На кафедрі менеджменту за сприяння ректора університету Стибеля В.В. та всебічної підтримки декана ФЕМ Гримака О.Я. розпочали свою роботу курси «Управління проєктами» в рамках проєкту «Школа грантового менеджменту».

Курси проводяться для:

- членів родин Захисників і Захисниць України,

- осіб з інвалідністю в наслідок війни

- учасників бойових дій

- ветеранів війни та членів їх сімей,

- членів сімей загиблих Захисників та Захисниць України,

- членів сімей загиблих ветеранів війни

14 листопада у відкритті курсів взяли участь: проректор з наукової роботи ФЕДЕЦЬ О. М., декан ФЕМ ГРИМАК О. Я., від Міністерства у справах ветеранів- генеральний директор Директорату громадянської ідентичності та ветеранського розвитку  КУШНІР М. В., керівник експертної групи освітніх програм та професійної адаптації Директорату громадянської ідентичності та ветеранського розвитку ВОЙЧУК С. М., керівник експертної групи з питань ветеранського розвитку Директорату громадянської ідентичності та ветеранського розвитку СКОРЗОВА А. А. та головний спеціаліст відділу у Львівській області Мінветеранів  РАБАДА В. І.

Фото2

Фото 31

За час навчання слухачі курсів зможуть засвоїти основні теоретичні, методичні та організаційні основи проєктного менеджменту; оволодіти методами управління проєктами на всіх фазах життєвого циклу проєкту; ознайомитися з особливостями, принципами та задачами проєктного менеджменту у сфері інформатизації; ознайомитися з можливостями найбільш поширених в Україні програмних засобів управління проєктами; набути практичних навичок створення інформаційної системи управління проєктами у середовищі MS Project; отримати практичні навички організації, планування, контролю та регулювання процесів управління ІТ-проєктами; навчитися застосовувати набуті знання з управління проєктами при здійсненні проектів інформатизації соціально-економічний об’єктів, реінжинірингу бізнес-процесів, консалтингових проєктів, пов’язаних із впровадженням інформаційних технологій тощо.

Фото 41

Доцент каф. менеджменту Минів Р.М.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru