EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1

Студенти 4-го курсу спеціальності «Менеджмент» 1 та 2 підгрупи за ініціативи старости Софії Зубаревої долучились до збору коштів для військовослужбовців, які знаходяться на лікуванні у Львівському військово-медичному клінічному госпіталі. Надзвичайно важливо дбати про поранених військових, адже вони також потребують нашої підтримки. Саме волонтери, найчастіше забезпечують їх потрібними ліками, засобами гігієни, речами та всім необхідним.

Особливістю нашого українського народу є те, що у складні періоди життя ми вміємо об’єднуватись та допомагати один одному. Саме 21 листопада 2013 року, в День гідності та Свободи, волонтерський рух в Україні набув особливого розквіту. Українці створили дієву структуру громадських організацій, у яких прості люди стали волонтерами і, завдяки яким, ми вистояли тоді та не здаємось сьогодні в нелегкій повномасштабній війні.

Постійною волонтерською діяльністю в університеті займається наш працівник, доцент кафедри інформаційних технологій у менеджменті Єлейко Олег Іванович, який не чекаючи винагороди, завжди готовий витратити свої сили, час і талант на користь суспільству. Починаючи з 2014 року, залучившись матеріальною допомогою профспілки університету, а також викладачів та студентів, він постійно організовує закупівлю найнеобхіднішого для військових. Такі люди, як Олег Іванович, а також всі волонтери заслуговують подяки, пошани та визнання, адже вони добровільно та безкорисливо допомагають військовим і, тим самим, роблять свій внесок у перемогу нашої країни!
Слава Україні! Героям Слава!

Фото 2

Фото 3
Підготувила доцентка кафедри менеджменту Соломія Воскобійник

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru