Майстер-клас з дослідження якості молока
22 лютого 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів було проведено майстер-клас з дослідження якості молока для випускних класів школи № 31 міста Львова.
Зустріч розпочалася ознайомленням учнів з особливостями підготовки здобувачів спеціальності 181 “Харчові технології”. Завідувач кафедри, професор Орися Цісарик розповіла про основні завдання, які виникають у спеціалістів харчової промисловості, – виготовлення якісної та конкурентоспроможної продукції, що відповідає міжнародним стандартам.
- Деталі
-
Опубліковано: 24 лютого 2024
-
Перегляди: 615
Семінар “Реабілітація дрібних домашніх тварин” 07/03-2024
- Деталі
-
Опубліковано: 23 лютого 2024
-
Перегляди: 794
Профорієнтаційна робота факультету харчових технологій та біотехнології
22 лютого 2024 року учні 9–10 класів середньої загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 31 міста Львова у супроводі вчителів і доцента кафедри біологічної та загальної хімії Ярослави Ваврисевич відвідали Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Метою цього заходу було інформування абітурієнтів про наш заклад вищої освіти, щоб допомогти їм визначитися з обранням майбутньої професії.
- Деталі
-
Опубліковано: 23 лютого 2024
-
Перегляди: 789
Профорієнтація серед учнів випускних класів
Вибір професії – це важливий крок, який постає перед учнями, що закінчують середню освіту. Можливості, вагання у правильності вибору і не тільки впливають на це. Розмова зі школярами в контексті професії лікаря ветеринарної медицини є необхідною, оскільки не усі розуміють її важливість і широкомасштабність.
- Деталі
-
Опубліковано: 22 лютого 2024
-
Перегляди: 734
Воїни обороняють, ми допомагаємо…
21 лютого 2024 року Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відвідав військовий 420 окремого стрілецького батальйону 69 єгерської бригади. На зустрічі з керівництвом Університету воїн висловив подяку за підтримку і передані його підрозділу необхідні речі та обладнання.
- Деталі
-
Опубліковано: 22 лютого 2024
-
Перегляди: 611
Гостьова лекція на факультеті харчових технологій та біотехнології
21 лютого 2024 року на факультеті харчових технологій та біотехнології проведено чергову гостьову лекцію для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”. Лекцію провела директор з управління персоналом компанії “Лімо” (ПрАТ Львівський холодокомбінат) Яна Мричко. ПрАТ “Львівський холодокомбінат” є виробником морозива та заморожених напівфабрикатів під торговою маркою “ЛІМО”. Асортимент морозива ТМ “ЛІМО” налічує понад 110 видів продукції, серед яких: ріжок, ескімо, вафельний стакан, брикет, морозиво у полістирольному стакані, фруктовий лід, морозиво у відерках, вагове, у контейнерах, морозиво-торт, морозиво-рулет, моноліт. Компанія також займається виробництвом та реалізацією глазурей різних видів та фруктових наповнювачів. Окрім того, вони також випускають заморожені пельмені та вареники під тією ж торговою маркою.
- Деталі
-
Опубліковано: 22 лютого 2024
-
Перегляди: 683