Як продовжити комфортне життя домашнього улюбленця з особливими потребами
У стінах Університету за підтримки факультету ветеринарної медицини, Ветеринарної клініки “ВетЦентр”, а також нашого постійного спонсора – компанії ROYAL CANIN 7 березня 2024 року проведено семінар та майстер-клас з “Реабілітації дрібних домашніх тварин”.
Лектором була наша випускниця, а сьогодні лікар ветеринарної медицини, лікар-реабілітолог Оксана Голощапова.
- Деталі
-
Опубліковано: 08 березня 2024
-
Перегляди: 1147
Гостьова лекція на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів
7 березня 2024 року на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького відбулася гостьова лекція для здобувачів першого і другого рівнів вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”. Декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль виступила з вітальним словом до присутніх. Завідувач кафедри Уляна Драчук наголосила здобувачам вищої освіти про актуальність та потрібність діяльності Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.
- Деталі
-
Опубліковано: 08 березня 2024
-
Перегляди: 925
Антибіотики та Європейські Стандарти. Погляд з Ольштина від професора Єжи Ярошевського
6 березня 2024 року студенти 3 курсу факультету ветеринарної медицини та гості мали честь прийняти завідувача кафедри фармакології та токсикології, проректора з наукової роботи Вармінсько-Мазурського університету (Ольштин), професора Єжи Ярошевського. Лектор, багаторічний друг кафедри, прочитав захоплюючу лекцію на тему “Застосування антибіотиків у світлі обов’язкових нормативно-правових актів Європейського Союзу”.
- Деталі
-
Опубліковано: 08 березня 2024
-
Перегляди: 786
Презентація вибіркових дисциплін для здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти
Важливим етапом будови індивідуальної освітньої траєкторії є прийняття рішення здобувачами освіти про те, які дисципліни вільного вибору вони бажають вивчати. Передує цьому кропітка робота викладачів і адміністрації факультету харчових технологій та біотехнології, які формують каталоги вибіркових дисциплін та презентують короткий опис вибіркових освітніх компонентів у вигляді анотацій до них. Обсяг вибіркових навчальних дисциплін становить не менше 25 % від загальної кількості кредитів ЄКТС, передбачених для кожного рівня вищої освіти.
- Деталі
-
Опубліковано: 07 березня 2024
-
Перегляди: 498
Шевченківські читання
Шевченківські читання – це справжня подорож до світу українського поета, яка відбувається через обмін думками, емоціями та враженнями. Це можливість зануритися у глибину поетичної душі, де кожен вірш – це струмінь емоцій, де кожен рядок – це крик душі, що прагне вільності та справедливості.
Це час, коли ми об’єднуємося навколо ідеї великого Кобзаря.
Одним із найбільших патріотів усіх часів і народів вважається Тарас Шевченко. Який з вогнем душі захищав свободу і незалежність Батьківщини, честь і гідність народу.
- Деталі
-
Опубліковано: 07 березня 2024
-
Перегляди: 474
Майстер-клас з інновацій ‒ навчання на прикладі ТМ “Галицької свіжини”
У сучасному світі, де технології стрімко розвиваються, інновації в галузі промислового будівництва та санітарної техніки стають ключовим чинником успіху харчових підприємств. Здобувачі вищої освіти мають унікальну можливість вивчати та застосовувати ці технології, щоб стати лідерами у сфері харчових технологій та біотехнологій.
5 березня 2024 року для здобувачів вищої освіти 3 курсу факультету харчових технологій та біотехнологій у межах вивчення дисципліни “Промислове будівництво і санітарна техніка в мʼясній галузі” доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух розпочав курс лекцій в умовах виробництва компанії “Галицька Свіжина”.
- Деталі
-
Опубліковано: 07 березня 2024
-
Перегляди: 1004