Гостьова лекція на факультеті харчових технологій та біотехнології
- Деталі
-
Опубліковано: 22 лютого 2024
-
Перегляди: 436
21 лютого 2024 року на факультеті харчових технологій та біотехнології проведено чергову гостьову лекцію для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”. Лекцію провела директор з управління персоналом компанії “Лімо” (ПрАТ Львівський холодокомбінат) Яна Мричко. ПрАТ “Львівський холодокомбінат” є виробником морозива та заморожених напівфабрикатів під торговою маркою “ЛІМО”. Асортимент морозива ТМ “ЛІМО” налічує понад 110 видів продукції, серед яких: ріжок, ескімо, вафельний стакан, брикет, морозиво у полістирольному стакані, фруктовий лід, морозиво у відерках, вагове, у контейнерах, морозиво-торт, морозиво-рулет, моноліт. Компанія також займається виробництвом та реалізацією глазурей різних видів та фруктових наповнювачів. Окрім того, вони також випускають заморожені пельмені та вареники під тією ж торговою маркою.
Підприємство має сертифікати якості ISO 9001:2009 та безпечності харчових продуктів ISO 22000:2005, що свідчить про їхню зосередженість на якості та безпеці продукції.
Лектор цікаво та змістовно подала інформацію про функціонування підприємства та особливості роботи, технологій. Присутні зацікавлено слухали про сучасні підходи виробництва до виготовлення харчової продукції та інтеграцію українських продуктів харчування у світові ринки. Після інформативної доповіді лекторки здобувачі вищої освіти задавали питання, що переросло в активну та дружню дискусію.
Допис підготувала Ірина Маркович-Сімонова