Профорієнтаційна робота факультету харчових технологій та біотехнології
- Деталі
-
Опубліковано: 23 лютого 2024
-
Перегляди: 503
22 лютого 2024 року учні 9–10 класів середньої загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 31 міста Львова у супроводі вчителів і доцента кафедри біологічної та загальної хімії Ярослави Ваврисевич відвідали Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Метою цього заходу було інформування абітурієнтів про наш заклад вищої освіти, щоб допомогти їм визначитися з обранням майбутньої професії.
На кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль ознайомила учнів зі спеціальностями, за якими готують здобувачів вищої освіти у галузі харчових технологій та біотехнології. З вітальним словом виступила завідувач цієї ж кафедри, доцент Уляна Драчук. Доцент кафедри Богдан Галух провів майстер-клас з технології майонезів.
Учні проявили максимальну зацікавленість та були задоволені відвідинами нашого Університету.
Допис підготувала Ірина Маркович-Сімонова