EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 21

22 лютого 2024 року учні 9–10 класів середньої загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 31 міста Львова у супроводі вчителів і доцента кафедри біологічної та загальної хімії Ярослави Ваврисевич відвідали Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Метою цього заходу було інформування абітурієнтів про наш заклад вищої освіти, щоб допомогти їм визначитися з обранням майбутньої професії.

зображення viber 2024 02 22 14 45 15 259

 

На кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль ознайомила учнів зі спеціальностями, за якими готують здобувачів вищої освіти у галузі харчових технологій та біотехнології. З вітальним словом виступила завідувач цієї ж кафедри, доцент Уляна Драчук. Доцент кафедри Богдан Галух провів майстер-клас з технології майонезів. зображення viber 2024 02 22 14 44 53 325

Учні проявили максимальну зацікавленість та були задоволені відвідинами нашого Університету.

Допис підготувала Ірина Маркович-Сімонова

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru