Майстер-клас з дослідження якості молока
- Деталі
-
Опубліковано: 24 лютого 2024
-
Перегляди: 377
22 лютого 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів було проведено майстер-клас з дослідження якості молока для випускних класів школи № 31 міста Львова.
Зустріч розпочалася ознайомленням учнів з особливостями підготовки здобувачів спеціальності 181 “Харчові технології”. Завідувач кафедри, професор Орися Цісарик розповіла про основні завдання, які виникають у спеціалістів харчової промисловості, – виготовлення якісної та конкурентоспроможної продукції, що відповідає міжнародним стандартам.
Спробувати себе у ролі науковців учні змогли, дослідивши якісні показники молока відомих торгових марок, під керівництвом доцентів кафедри Ольги Михайлицької та Любові Мусій. Було встановлено відповідність показників якості вимогам діючої нормативної документації.
Учні з особливою цікавістю та старанністю брали участь у дослідженнях.
На завершення усі присутні мали можливість продегустувати смачне морозиво.
Допис підготувала Інна Скульська